Wouters aan de slag als hoofd jeugdopleiding bij Kasimpasa

17 juli 2014 – Jan Wouters gaat een Turks avontuur aan. De oud-voetballer, afgelopen seizoen nog trainer van FC Utrecht, wordt hoofd jeugdopleiding bij Kasimpasa. Dat meldt de Turkse club via de officiële kanalen.

De club werd afgelopen seizoen zesde in de Turkse competitie en heeft met Ryan Donk en Ryan Babel twee Nederlanders in de selectie. Hoofdtrainer is Shota Arveladze, die in het verleden voor AZ actief was. "Ik ken Shota natuurlijk al wat langer en was bij Ajax en Glasgow Rangers zijn trainer", zegt Wouters op de site van management Sport Promotion. "Onze relatie is altijd goed geweest en nu ik als hoofd jeugdopleiding aan de slag ga in Istanbul, zal ik weer nauw met Shota gaan samenwerken. Daar kijk ik naar uit."

Wouters kijkt uit naar het avontuur. "Ik heb altijd met veel plezier in het buitenland gewerkt en het is bekend dat het voetbal in Turkije enorm leeft onder de bevolking", zegt hij. "Istanbul staat daarnaast bekend als een wereldstad en ik ben erg benieuwd naar de Turkse cultuur. Daarnaast kijk ik er naar uit om in een nieuwe rol aan de slag te gaan bij Kasimpasa."

Eredivisie

gerelateerd