Perica: "NAC-fans mogen wat van mij verwachten"

19 augustus 2014, 09:14

Met Stipe Perica haalde NAC Breda eind vorige week de spits binnen die al weken bovenaan het verlanglijstje stond. De aanvaller wordt opnieuw voor één jaar gehuurd van Chelsea, dat hem vorig seizoen ook al in het Rat Verlegh Stadion liet spelen. Toen was Perica in 25 duels goed voor zes doelpunten.

De pas 19-jarige Perica, die zondag zijn eerste training afwerkte bij NAC Breda, heeft zin in het seizoen. "De supporters mogen wat van mij verwachten", zegt hij in een interview met BN De Stem. "Ik ben een jaar verder en heb mezelf ontwikkeld als voetballer. Of ik de druk aan kan? Ik voel geen druk. Ik ben er klaar voor."

De Kroaat zegt blij te zijn met zijn terugkeer in Breda. "Absoluut. Dit is mijn tweede huis. De stad, de mensen, het stadion, de supporters: ik voel me goed hier. Ik ken er iedereen en heb veel vrienden gemaakt", zegt Perica, die naar eigen zeggen per se terug naar NAC wilde. "Er was ook interesse uit Spanje. Twee clubs uit de Primera División wilden me hebben. Nee, ik kan niet zeggen welke clubs. Bij NAC weet ik echter dat ik beter word en veel minuten kan maken. Ik heb twee goede coaches (Gudelj en Pusic) van wie ik dagelijks veel kan leren."

Perica kan komend weekend, tegen FC Twente, vermoedelijk weer meespelen bij NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen