Janmaat ziet druk op manager Pardew afnemen

29 oktober 2014, 11:47

Daryl Janmaat pakte met Newcastle United zeven punten in de laatste drie wedstrijden. De vleugelverdediger, afgelopen zomer overgekomen van Feyenoord, ziet de druk op manager Alan Pardew afnemen door de betere prestaties van The Magpies. De positie van de oefenmeester leek enkele weken geleden bijna onhoudbaar te zijn, maar de trainer heeft nu meer adem.

"De manager stond onder een flinke druk. Het is mooi dat we hem deze punten hebben kunnen bezorgen", zegt Janmaat tegen Sky Sports. "De druk is nu afgenomen. Uiteraard willen we dat hij onze manager blijft. We hadden de punten nodig en moeten hoger op de ranglijst komen staan. Deze resultaten zijn in ieder geval zeer goed voor ons geweest."

Niet alleen Newcastle is groeiende, ook Janmaat komt beter in zijn spel. Woensdag neemt de rechtsachter het in het kader van de Leauge Cup op tegen Manchester City, gevolgd door de competitieclash met Liverpool op zaterdag. "City heeft een geweldige selectie, zelfs hun tweede team is heel goed. Het wordt zwaar, maar als we zo spelen als tegen de Spurs (1-2 winst, red.), dan maken we kans. We zijn deze week geweldig gestart en willen de volgende twee wedstrijden nu winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen