Pasveer geeft niet op: "Ik blijf op de deur kloppen"

3 december 2014, 09:45

Remko Pasveer moet Jeroen Zoet al het hele seizoen voor zich dulden onder de lat bij PSV, maar de reservedoelman heeft de hoop op een basisplaats nog niet opgegeven. De 31-jarige sluitpost, afgelopen zomer overgekomen van Heracles Almelo, speelde dinsdagavond een belangrijke rol bij Jong PSV, dat van De Graafschap won.

"Ik blijf hier, zolang ik in deze rol zit, op de deur kloppen", zei Pasveer na afloop van het duel van de beloften. Hij wil de concurrentiestrijd met Zoet nog altijd naar zich toe trekken. Jong PSV speelde niet zo sterk tegen De Graafschap, maar won mede door een door Pasveer gestopte strafschop met 3-1. "Dan krijg je een avond dat je het drukker krijgt en belangrijk kunt zijn voor het team. Dat is mooi, als je niet veel speelt. Het is leuk om belangrijk te zijn", sprak Pasveer voor de camera van FOX Sports.

Toch wil Pasveer op een gegeven moment meer dan Jong PSV. Het spelen in de Jupiler League is niet altijd even makkelijk, geeft hij aan. "Het is je werk en je hebt een bepaalde rol binnen de club. Die rol wil  je natuurlijk uitbouwen. Dit zijn momenten dat je jezelf kunt laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen