Room blij met kans: "Heb de leeftijd om te spelen"

10 januari 2015, 14:36

Niet Piet Velthuizen, maar Eloy Room staat onder de lat bij Vitesse in de eerste competitiewedstrijd van 2015. De 25-jarige doelman krijgt voorlopig het vertrouwen van trainer Peter Bosz, zo gaf de coach aan tijdens het trainingskamp van zijn club in Spanje. Room is blij met de kans die hem geboden wordt.

"Iedereen weet hoe ik er in sta. Ik heb nu de leeftijd om iedere week te spelen en voel me ook fit", zegt hij bij Omroep Gelderland. Een gevolg van het feit dat Room een kans krijgt, is dat clubicoon Velthuizen op de bank moet plaatsnemen. Room: "Piet en ik maken het elkaar iedere training moeilijk en zo moet het ook zijn. Die concurrentie en strijd is er altijd geweest. Dat zijn we van elkaar gewend. Zo worden we ook allebei beter."

Met Room onder de lat verloor Vitesse vrijdag in een oefenwedstrijd met 5-0 van Anderlecht. Pijnlijk, vindt de keeper. "Ik verwijt dit mezelf ook. Ik ben een winnaar. Dit voelt echt niet fijn." Toch spreekt hij verder van een geslaagd trainingskamp. "Natuurlijk. Je moet hier nu van leren. Tegen PSV moeten we er echt staan."

De eerste competitiewedstrijd van Vitesse, tegen PSV, is op zaterdag 17 januari in Gelredome.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen