Bale ging voor eigen succes: "Egoïsten zullen eruit gaan"

11 januari 2015, 10:05

Gareth Bale ging zaterdagavond samen met Cristiano Ronaldo op Espanyol-doelman Kiko Casilla af. De Welshman besloot om voor eigen succes te gaan, waardoor hij het enigszins moest ontgelden bij de supporters in het Estadio Santiago Bernabéu. Trainer Carlo Ancelotti was na afloop complimenteus richting Bale, maar benadrukte dat egoïsme niet getolereerd wordt.

"Als iemand egoïstisch is, dan zal hij eruit gaan", sprak Ancelotti na het met 3-0 gewonnen duel met Espanyol. Bale scoorde overigens één keer tegen de Catalaanse opponent. "Hij speelde zeer goed. Hij heeft een doelpunt gemaakt en was belangrijk bij de eerste goal. De fans vroegen hem om de bal naar Cristiano te spelen, maar hij wilde zelf scoren. Onzelfzuchtigheid is belangrijk. Dat geldt voor iedereen, ook voor de grote spelers."

Ronaldo reageerde gefrustreerd, toen Bale de bal niet afgaf. "De relatie tussen hen is verder prima. Dat geldt overigens voor de verstandhouding tussen alle spelers. We moeten samen werken aan het algemene doel, Real Madrid aan de top krijgen", aldus Ancelotti.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen