PEC Zwolle 'heel gelukkig' met terugkeer Necid

2 februari 2015, 20:19

Met de transferdeadline in zicht hadden PEC Zwolle en haar supporters de hoop op de terugkomst van Tomas Necid al laten varen, maar uiteindelijk kwam er toch weer een opening in de situatie rond de Tsjechische spits. Nadat diverse media en de speler in kwestie al bevestigden dat Necid zijn comeback maakt in het IJsseldeltastadion, heeft PEC Zwolle nu officieel aangekondigd dat de spits terugkomt.

Necid werd tot aan het einde van de eerste seizoenshelft gehuurd van CSKA Moskou, dat hem in de winter wilde verkopen omdat zijn contract afliep. Dit lukte echter niet, waardoor de Russen hem een transfervrije status gaven. PEC Zwolle anticipeerde rap en strikte de spits meteen. Derhalve is de Tsjech in de tweede helft van het seizoen ook in het shirt van de bekerhouder te bewonderen. Hij staat tot komende zomer in Overijssel onder contract.

De international van Tsjechië maakte veel indruk in de eerste seizoenshelft, met acht doelpunten in veertien competitiewedstrijden. Bovendien scoorde hij driemaal in de beker. "Het staat als een paal boven water dat ik heel gelukkig ben met de terugkeer van Necid", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp na het verrassende nieuws. "Tijdens de eerste seizoenshelft heeft hij bewezen een absolute kwaliteitsinjectie voor ons elftal te zijn."

Er moet één kanttekening geplaatst worden bij de rentree van Necid: het duurt nog een tijdje voordat hij weer volledig fit zal zijn. "De afgelopen periode heeft Necid geen wedstrijden gespeeld, vandaar dat hij 2 tot 3 weken nodig heeft om weer wedstrijdfit te raken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen