Jovetic wekt aandacht: "Pellegrini heeft me vermoord"

15 februari 2015, 13:05

Stevan Jovetic heeft opzien gebaard door zich nogal vreemd uit te laten over Manuel Pellegrini, zijn manager bij Manchester City. De Montenegrijnse international vindt dat de Chileense oefenmeester hem 'vermoord' heeft. De aanvaller doelt daarmee op de komst van Wilfried Bony en de consequenties van deze transfer voor zijn rol in de eerste selectie.

Jovetic heeft zijn plaats in de Champions League-selectie moesten afstaan aan Bony, die in de winterse transferperiode voor 28 miljoen euro werd overgenomen van Swansea City. "Ik heb het verdiend om in de Champions League te spelen, dat weet ik", sprak Jovetic tegen The Sunday Mirror. "De manager heeft me vermoord met dit besluit. Ik vind dat ik dit niet verdiend heb en andere mensen denken er hetzelfde over."

Door deze uitlating voedt Jovetic de geruchten over een vertrek in de zomer. "Veel mensen hebben me verteld dat ik een geweldige speler ben, maar de manager denkt er blijkbaar niet zo over", aldus de aanvaller. Naar verluidt heeft Juventus belangstelling in de oud-speler van Fiorentina, die dit seizoen vijftien keer in actie kwam in de Premier League. Daarin scoorde hij vijf keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen