Fischer heeft volgens Ulderink nog aantal stappen te maken

7 april 2015, 14:34

Viktor Fischer komt steeds dichter in de buurt van volledige wedstrijdfitheid, maar heeft nog wel een aantal stappen te maken. Althans, dat vindt Jong Ajax-coach Andries Ulderink. Voor het duel met Jong PSV van vanavond (dinsdag) stelt de oefenmeester dat de Deense vleugelaanvaller er ondanks het spelen van een aantal duels nog niet is.

"Hij heeft in ieder geval gescoord, maar het is duidelijk dat er richting het niveau van één nog wel wat andere zaken gevraagd worden", zegt Ulderink tegen RTV Noord-Holland. "In het echt dominant aanwezig zijn en ook als we geen balbezit hebben. Maar het was goed om hem weer negentig minuten te zien spelen. Zeker na de zware trainingsweken die hij heeft gehad."

Ulderink denkt dat Jong PSV hetzelfde zal spelen als de hoofdmacht van de Eindhovenaren. "Ze spelen regelmatig met hun vaste kern. De speelwijze van het eerste en van Jong is behoorlijk op elkaar afgestemd. Ze pakken vaak een moment om wat in te zakken en de ruimtes klein te maken. Vanuit de omschakeling proberen ze dan gevaarlijk te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen