Vorm wacht af wat Lloris doet: "Het is koffiedik kijken"

22 april 2015, 15:26

In Engelse media wordt volop gespeculeerd over de toekomst van Hugo Lloris bij Tottenham Hotspur. De Franse keeper zou willen vertrekken nu de Spurs opnieuw naast een Champions League-ticket lijken te grijpen. Michel Vorm, de reservekeeper van Tottenham Hotspur, maakt zich er niet al te druk om.

Want hoewel het vertrek van Lloris goed nieuws kan betekenen voor Vorm- er komt immers een plekje onder de lat vrij- weet de keeper dat de club niet stil zal zitten. "Mocht hij weggaan, zal Spurs zeker een goede keeper erbij willen. Derde keeper Brad Friedel stopt na dit seizoen. En net als onder meer Chelsea en Manchester United wil de club minimaal twéé sterke keepers hebben. Maar hoe de eventuele volgorde eruit gaat zien, wat ze met mij van plan zijn, is koffiedik kijken", aldus de oud-keeper van FC Utrecht in Voetbal International.

Wat Lloris gaat doen, weet Vorm niet. "Ik kan alleen maar zeggen dat Hugo aan een heel goed seizoen bezig is en iemand is die het hoogst haalbare nastreeft. Dat er interesse is van absolute topteams kan ik me wel voorstellen. Maar zolang er niets concreet is, is het moeilijk in te schatten of er iets gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen