Linssen neemt Heracles bij de hand en drukt NAC in problemen

25 april 2015, 21:52   Bijgewerkt: 26 april 2015, 01:11

Een belangrijkere wedstrijd had Bryan Linssen niet kunnen kiezen om Heracles Almelo bij de hand te nemen. De vleugelaanvaller had zaterdagavond een groot aandeel in de 1-3 overwinning van de Almeloërs bij NAC Breda. Daardoor is Heracles zo goed als zeker van lijfsbehoud en zijn de problemen van NAC met nog twee duels te gaan alleen maar groter geworden.

Eén keer eerder dit seizoen was Linssen eigenhandig verantwoordelijk voor een overwinning van Heracles. Dat deed de voorhoedespeler tijdens het uitduel met Go Ahead Eagles (1-3), eveneens een directe concurrent in de strijd tegen degradatie. Destijds was Linssen goed voor een hattrick, tegen NAC moest hij zich tevreden stellen met één doelpunt. Maar bij de andere twee goals zorgde de aanvaller voor de assists. Het begon voor de vleugelspeler met een schot waarmee hij voor het openingsdoelpunt zorgde.

Ook voor Heracles-doelman Bram Castro was een positieve rol weggelegd in Breda. De goalie hield de thuisploeg meerdere malen van scoren. Zo frommelde hij een schot van Adnane Tighadouini knap uit het doel en kwam hij als winnaar uit de strijd tijdens een onderling duel met Divine Naah. Zijn collega aan de andere kant ging echter verschrikkelijk in de fout. Ten Rouwelaar had het schot van Linssen voor het grijpen. Desondanks glipte het leder tussen zijn handschoenen door en zag hij het netje bollen.

Door de resultaten van zaterdagavond begint ook onderin duidelijk te worden welke ploeg zich het meest zorgen moeten maken. Heracles Almelo is zo goed als zeker van lijfsbehoud, terwijl NAC Breda moet hopen dat Excelsior in de laatste duels geen punten meer pakt en dan nog moet het zelf winnen. Go Ahead Eagles verloor van FC Utrecht en mag zich daarom alvast gaan richten op de play-offs tegen degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen