Schreuder baalt: "Voor de spelers is het echt zonde"

8 mei 2015, 17:13

Alfred Schreuder vindt het, vanuit sportief oogpunt, jammer dat FC Twente heeft besloten voor volgend seizoen geen Europees ticket aan te vragen. Nederland heeft via het Fair Play-klassement een extra startbewijs gekregen voor de Europa League en de ploeg uit Enschede heeft de beste papieren om dat te winnen, maar ziet vanwege de [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/276368/fc-twente-ziet-af-van-deelname-aan-europa-league/,_blank,financiële problemen] af van deelname.

"Sportief is het heel teleurstellend om niet mee te doen in Europa", zegt Schreuder op de officiële website van FC Twente. "Door de financiële problemen heeft de club deze beslissing genomen. Ik heb begrepen dat anders de kans bestaat dat we de komende jaren kunnen worden uitgesloten van Europees voetbal. Voor de spelers is het echt zonde, het zou een goede ontwikkeling voor het team zijn geweest om deze Europese wedstrijden te spelen."

FC Twente speelt zondag thuis tegen FC Dordrecht. Renato Tapia is vanwege een knieblessure een twijfelgeval, Torgeir Børven en Sonny Stevens ontbreken sowieso.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen