Davids gaat trainerscursus in aangepaste vorm volgen

11 mei 2015 – Edgar Davids gaat de cursus Coach Betaald Voetbal in een aangepaste vorm volgen. De oud-prof heeft positief gereageerd op de vraag van de KNVB om deel te nemen aan een op maat gemaakte cursus voor ex-internationals. Omdat hij 73 interlands achter zijn naam heeft staan, komt hij hiervoor in aanmerking.

Davids gaat trainerscursus in aangepaste vorm volgen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Davids, ambassadeur van de Straatvoetbalbond (SVBN), liet zondag bij FOX Sports weten dat hij zich gaat storten op de trainerscursus. Hij zal een aangepaste variant volgen en treedt daarmee in de voetsporen van Clarence Seedorf en Jaap Stam. Hij hoopt de cursus in december afgerond te hebben.

Als voormalig Ajacied liet Davids ook zijn mening horen over de situatie bij Ajax. Verscheidene leden van het technisch hart van de Amsterdamse club leven met elkaar in onmin en clubicoon Johan Cruijff is volgens Davids de enige die de interne problemen kan oplossen. "Omdat hij de enige is die de power heeft."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd