Aanvaller Saviola terug naar jeugdliefde River Plate

25 juni 2015, 08:49

De handtekeningen moeten nog worden gezet, maar Javier Saviola keert deze zomer terug bij zijn jeugdliefde River Plate. De 33-jarige Argentijnse aanvaller komt transfervrij over van Hellas Verona en trainde woensdag al mee met de selectie van de topclub uit zijn vaderland.

Saviola maakte in 1998 op 16-jarige leeftijd in het shirt van River Plate zijn profdebuut. Later speelde de aanvaller voor FC Barcelona, AS Monaco, Sevilla, Real Madrid, Benfica, Malaga en Olympiakos. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor Hellas Verona, al was hij daar niet verzekerd van een basisplaats. Saviola verscheen slechts vier keer aan de aftrap in de Serie A en mocht daarnaast elf maal invallen. Hij kwam tot één doelpunt in het shirt van Hellas Verona.

De transfer van Saviola naar River Plate wordt naar verwachting officieel gemaakt als zijn contract bij Hellas Verona, eind juni, ten einde is. Hij staat voor een hereniging met Pablo Aimar, die eerder dit jaar al terugkeerde bij River Plate. "Dat speelde zeker mee, maar het was mijn eigen beslissing om hier terug te keren", zegt Saviola in Argentijnse media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen