PEC Zwolle geeft Schenkeveld driejarig contract

Ger
6 augustus 2015, 15:43

PEC Zwolle heeft de selectie versterkt met Bart Schenkeveld. De 23-jarige verdediger komt transfervrij over van Heracles Almelo en tekent voor drie seizoenen bij de club van trainer Ron Jans. Eerder speelde hij voor Feyenoord en Excelsior.

Schenkeveld sloot in de voorbereiding aan bij PEC Zwolle om zijn conditie op peil te houden, nadat zijn contract bij Heracles niet was verlengd. Door zijn goede spel kwam hij echter in aanmerking voor een contract. "Ik ben erg blij met de kans die PEC Zwolle mij heeft gegeven. Dat m'n conditie op peil houden en meetrainen uiteindelijk leidt tot een langdurig contract, is super", zegt Schenkeveld op de clubwebsite. "Dit is het begin van een mooi nieuw hoofdstuk in mijn carrière, waar ik ontzettend veel zin in heb."

"Door het vertrek van Jesper Drost (naar FC Groningen, red.) ontstond er een mogelijkheid om opnieuw naar de situatie rondom Schenkeveld te kijken", legt technisch directeur Gerard Nijkamp uit. "Hij traint vanaf de voorbereiding al mee met onze selectie en heeft in die periode een uitstekende indruk achtergelaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen