Jong Ajax met grote namen niet langs Helmond Sport

17 augustus 2015, 22:24

Jong Ajax moet nog wachten op de eerste officiële zege van het nieuwe seizoen in de Jupiler League. De formatie van Andries Ulderink speelde vanavond (maandag) in de tweede speelronde met 1-1 gelijk tegen Helmond Sport, dat door de remise nu op vier punten staat. Het duel begon overigens een kwartier later, omdat de lijnen op het veld niet goed zichtbaar waren.

Bij Jong Ajax begonnen maar liefst vijf spelers van de eerste selectie in de basis. Mike van der Hoorn, Ricardo van Rhijn, Lucas Andersen, Viktor Fischer en Yaya Sanogo behoorden allen tot de basiself. Zij zagen dat Robert Muric na een kwartier de score opende met een fraaie treffer. De buitenspeler kwam vanaf rechts naar binnen en loeide de bal met links in de verre kruising.

De goal van Muric was in die fase verdiend, want Ajax begon prima aan de tweede competitiewedstrijd. Toch kreeg het ook snel een tegenslag te verwerken. Van der Hoorn moest zich namelijk tien minuten voor rust laten wisselen met een knieblessure.

Na rust trok Helmond Sport de broekriem aan en wist het de gelijkmaker te produceren. Steven Edwards tekende in de 66ste minuut voor de verdiende gelijkmaker, door bij de tweede paal van dichtbij binnen te werken. Na die goal kregen ook Gyrano Kerk en Stanley Elbers namens Helmond Sport nog kansen om te scoren, maar zij lieten de mogelijkheden liggen waardoor beide teams een punt overhouden aan het duel op De Toekomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen