'Mario Been in beeld bij Israëlische grootmacht'

22 september 2015, 07:50

Er gloort een nieuw avontuur aan de horizon voor Mario Been. De 51-jarige Rotterdammer staat bij de Israëlische topclub Hapoel Tel Aviv op het lijstje om de nieuwe hoofdtrainer te worden. Clubeigenaar Amir Kabiri is volgens De Telegraaf wel gecharmeerd van de Nederlandse oefenmeester. In de komende 24 uur zouden Been en de huidige nummer zeven van de Israëlische competitie wel eens tot een akkoord kunnen komen, zo meldt de ochtendkrant.

Hapoel Tel Aviv presenteerde Cesar Mendiondo deze zomer als nieuwe coach, maar de Spanjaard moest na twee competitiewedstrijden alweer vertrekken. Hij lag namelijk in de clinch met de clubleiding en het bestuur van de Israëlische club. Mendiondo nam volgens Kabiri te veel vrijheid en dat was voor de clubeigenaar reden genoeg om de samenwerking te verbreken.

Been vertrok vorig jaar bij KRC Genk, waarmee hij onder meer de Beker van België won en Champions League-voetbal speelde. De oud-coach van onder meer NEC en Feyenoord zat sinds zijn vertrek uit België zonder club en was in deze periode actief als tv-analyticus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen