NEC via De Graafschap naar zesde overwinning

7 november 2015, 21:42

NEC blijft maar punten pakken. Ook De Graafschap was niet opgewassen tegen de sterk presterende ploeg van coach Ernest Faber. In Nijmegen werd het 2-0. Voor de bezoekers was er misschien meer te halen, maar de afwerking was niet best en ook achterin ging het mis. Uiteindelijk was Santos de man van de wedstrijd, door de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening te nemen.

NEC probeerde die rol ook snel waar te maken en al in de eerste minuut was er dreiging. Maar de goede opening werd niet doorgezet en de wedstrijd stabiliseerde zich. Beide teams kregen wat kansen en Peters zette De Graafschap bijna op voorsprong. Hij tilde de bal over doelman Kirsten, maar zag de bal net naast gaan. Uiteindelijk kwam de thuisploeg op voorsprong, dankzij een handsbal van Bannink in het eigen strafschopgebied. De bal stuiterde ongelukkig tegen zijn hand en scheidsrechter Liesveld zag het niet door de vingers. Jurjus zat in de goede hoek, maar Santos plaatste de bal perfect.

Ondanks de pogingen van De Graafschap bleef het bij 2-0, waarmee NEC alweer de zesde overwinning van het seizoen binnen heeft. In Doetinchem worden de zorgen met de week groter. Nog steeds is het wachten op de eerste overwinning en het gat met de concurrentie wordt steeds groter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen