De Haan: "Het enige positieve is dat het mooi weer is"

20 december 2015, 18:25

De komst van Foppe de Haan leverde SC Heerenveen in zeven wedstrijden dertien punten op, maar zondag had de ploeg weinig te vertellen tegen ADO Den Haag. De Friezen gingen in het eigen Abe Lenstra stadion met 0-4 ten onder tegen de Residentieclub.

"Dit is een kleine ramp, maar we liggen nog niet in het ravijn", blijft De Haan positief in gesprek met de NOS. Eerder deze week verloor Heerenveen in de beker ook al van Roda JC Kerkrade. "Het was in elk geval geen positieve week. Het enige positieve is dat het mooi weer is. Voor de rest is het wat ons betreft gewoon heel slecht geweest."

De Haan vond Heerenveen angstig spelen tegen ADO. "Er was geen lef. We speelden heel slordig. We speelden als Kerstman. De opbouw was matig, de dekking slecht, ik kan er een boek over schrijven", vervolgt hij. De oefenmeester kent de beperkingen van zijn spelers. "We hebben een redelijke periode gehad, maar dit kan ook met dit team. Dat heb ik ook tegen de jongens gezegd: dit is wat het nu is. Er moet echt wat gebeuren voor we uit de troep zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen