Zidane geniet van vijfklapper en houding Real-spelers

10 januari 2016, 12:41

Het tijdperk van Zinedine Zidane bij Real Madrid werd zaterdagavond in het eigen Estadio Santiago Bernabéu ingeluid met een voortreffelijke 5-0 overwinning. De Fransman vond het een prachtige avond. Dat kwam niet alleen door de klinkende zege, maar ook door de wijze waarop de spelers van de topclub zich presenteerden voor de eigen fans.

Zidane is een tevreden man, na ruim een halve week de hoofdcoach van Real Madrid te zijn. "Ik ben blij met onze eerste wedstrijd en de eerste vier trainingsdagen. Wat mij het meest is bevallen, is de houding van iedereen. Een 5-0 winst is niet eenvoudig te bereiken. Het idee is om mooi voetbal te spelen en dit is een mooi begin", aldus Zizou.

Luka Modric stak zijn mening over de breuk met Benitez níet onder stoelen of banken. "Het spijt me voor Rafa, maar eerlijk gezegd denk ik dat het een goede verandering is voor ons. Als het niet lekker gaat, dan moet altijd iemand daarvoor de rekening gepresenteerd krijgen. Maar vergelijk deze wedstrijd maar eens met de vorige", stelt de Kroatische middenvelder.

De achterstand van Real Madrid op FC Barcelona en Atlético Madrid is nog respectievelijk twee punten en één punt. De nummers één en twee hebben nog wel een extra wedstrijd tegoed.

[photo,94910,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen