AC Milan zet bescheiden stap richting bekerfinale

Ger
26 januari 2016, 23:46

AC Milan beschikt over goede papieren om de finale van de Coppa Italia te bereiken. De Rossoneri zetten, zoals verwacht mocht worden, de uitwedstrijd tegen US Alessandria 1912 in een overwinning om. Met de uiteindelijke 0-1 bleef de score aan de bescheiden kant.

Mario Balotelli tekende in de eerste confrontatie met de derdedivisionist voor het enige doelpunt. De flamboyante spits benutte in de 43ste minuut een strafschop. De bal was op elf meter gegaan na een overtreding op Andrea Poli. Hoewel Milan met een B-ploeg begon aan het duel met Alessandria, was ook in dat elftal geen plek voor Nigel de Jong. Volgende week is de return in San Siro.

Alessandria is de sensatie van de Coppa Italia en schakelde op weg naar de halve finale onder andere Palermo en Genoa uit. De formatie van trainer Angelo Gregucci is de eerste club uit de Lega Pro Girone sinds 1984 die de laatste vier van het bekertoernooi wist te halen.

De andere halve finale gaat tussen Juventus en Internazionale. De twee Italiaanse topclubs treffen elkaar woensdag in Turijn voor hun eerste onderlinge wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen