Pochettino dolgelukkig: "Overwinning perfect uitgevoerd"

14 februari 2016, 20:27

Mauricio Pochettino is als trainer van Tottenham Hotspur zeer tevreden dat zijn ploeg zich zondag een serieuze titelkandidaat toonde. De Londenaren boekten op bezoek bij directe concurrent Manchester City een 1-2 overwinning.

"We zijn vanzelfsprekend zeer tevreden met dit resultaat. De overwinning is perfect uitgevoerd", jubelt Pochettino tegenover Sky Sports. "We hebben ons plan perfect uitgevoerd. Zoals wij hebben gespeeld met deze jonge ploeg tegen een team met alleen maar wereldspelers, dan verdient iedereen een compliment."

"De druk lag bij Manchester City van tevoren en wij bleven rustig. We speelden erg goed en hadden het achterin ook goed staan. Het is onze mentaliteit om altijd en overal te scoren en voor de drie punten te spelen. Deze overwinning betekent veel meer dan de drie punten alleen."

"Voor de toekomst is het belangrijk om dit soort wedstrijden te winnen. We hebben een jong team en moeten nog veel ervaring opdoen. Voor de wedstrijd kon je voelen dat het geen normaal duel zou worden. We moeten hard blijven werken en de juiste mentaliteit behouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen