Pochettino: "Spurs hebben geen last van zenuwen"

Jw
3 maart 2016, 17:59

Tottenham Hotspur liet woensdag de ideale kans op de koppositie onbenut. De Spurs gingen onderuit tegen het dit seizoen eveneens sterk presterende West Ham United. Trainer Mauricio Pochettino denkt dat het een incident was. Van paniek is zeker geen sprake, stelde hij.

"Dinsdag en gisteren hebben maar eens bewezen hoe competitief de Premier League is en dat het moeilijk is om in de top te blijven staan. We hebben een goede kans laten liggen", concludeerde Pochettino een dag na de nederlaag tegenover Sky Sports. "Het had niets met zenuwen te maken. De ploeg is vol vertrouwen. Het was maar één wedstrijd en pas onze vierde nederlaag van het seizoen."

Tottenham Hotspur kan de misstap zaterdag goedmaken. En wel op een bijzondere manier, want directe concurrent Arsenal komt op bezoek. Een echte 'zespuntenwedstrijd', omdat het verschil op dit moment drie punten bedraagt. "We zullen beter voor de dag moeten komen dan gisteren. Het is een erg belangrijk duel om onze huidige positie op de ranglijst te behouden", aldus Pochettino, die benadrukte dat het seizoen nog lang niet voorbij is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen