Klap voor Smeets: "Fysiek in orde, in koppie niet"

11 maart 2016 – Bryan Smeets kreeg vorige week na de uitwedstrijd van De Graafschap tegen PEC Zwolle (2-1 verlies) verschrikkelijk nieuws te horen. Een goede vriend was onverwacht om het leven gekomen. Door het dramatische bericht zal de middenvelder vrijdagavond ontbreken tegen Roda JC.

Klap voor Smeets: "Fysiek in orde, in koppie niet"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Fysiek ben ik in orde, maar in mijn koppie niet", geeft Smeets aan in gesprek met Omroep Gelderland. "Tijdens de wedstrijd vorige week tegen Zwolle is een hele goede maat van mij overleden. Dat is moeilijk. Het was onverwachts. Ik heb daarom weinig getraind deze week. Fysiek ben ik orde, maar in het koppie niet", aldus de middenvelder, die samen met de technische staf besloten heeft om dit weken niet in actie te komen.

Smeets vindt dat hij mentaal volledig in orde moet zijn om in actie te komen. "Ik wil het team niet teleurstellen als het bij minder zou gaan. Daarom zit ik niet bij de selectie. Het leven gaat door en ik wil het hier in deze warme omgeving afsluiten, maar dat gaat niet 1-2-3. Ik hoop dat iedereen dat respecteert. Volgende week moet de focus weer op voetbal. Ik weet in wat voor fase we zitten en wil er zelf ook nog het maximale uithalen. Maar nu moet ik even overslaan."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd