Hoop bij De Graafschap: "Beter gevoel dan Cambuur"

2 april 2016, 16:16

Zelden begon De Graafschap dit seizoen als favoriet voor de zege aan een eredivisieduel, maar voor de wedstrijd van zaterdagavond tegen SC Cambuur is de ploeg uit Doetinchem wel de favoriet. Dat beseft technisch manager Peter Hofstede ook.

De Graafschap staat één punt boven Cambuur, maar kan dat gat dus vanavond vergroten. "Ik denk dat wij een beter gevoel hebben dan Cambuur. Beter in ons vel zitten. Maar dat zegt niets over de wedstrijd", zegt Hofstede, die deze week zijn contract verlengde, tegen Omroep Gelderland. "Kijk, er staat natuurlijk veel op het spel maar je moet ook kijken waar we vandaan komen. We komen van ver. Toevallig gepromoveerd en nu terug van een achterstand van acht punten. Het moeilijkste is om dat nu vast te houden de komende weken en om het nu af te maken."

Volgens Hofstede wordt het verschil tussen de Eredivisie en de Jupiler League steeds groter. "De beleving, de mensen, het voetbal, de aandacht van de media. In alles is het een paar niveau's hoger en groter. En ik vrees dat het verschil tussen eerste- en eredivisie alleen maar groter wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen