De Boer blij met Milik: "Hij speelt met vertrouwen"

Jw
4 april 2016, 18:58

Ajax lijkt in het slotstuk van de competitie te beschikken over een belangrijk wapen. Arek Milik scoorde afgelopen weekend tegen PEC Zwolle (3-0 winst) voor de zesde keer op rij, waardoor de Poolse spits omhoog kruipt op de topscorerslijst. Trainer Frank de Boer is blij met de spits, die het vertrouwen van de coach heeft gewonnen.

"Hij is heel goed bezig en daar zijn we heel blij mee. Het is belangrijk dat hij er staat en goals maakt", aldus De Boer in gesprek met het mediakanaal van Ajax. "Arek heeft op dit moment vertrouwen, mede doordat hij natuurlijk veel speelt. Daarnaast draait het team ook beter, waardoor hij vaker in het strafschopgebied komt van de tegenstander. Dan is Arek vaak het eindstation."

De Boer zag verbeterpunten in de wedstrijd, maar vond het al met al een waardige wedstrijd voor het eerbetoon aan Johan Cruijff. "We zaten wel redelijk in de wedstrijd. Natuurlijk kon het beter, maar we hebben geen kans weggegeven. Ik had wel het gevoel dat ze er alles aan wilden doen om deze mooie middag goed af te sluiten."

Ajax is met nog vijf wedstrijden te gaan koploper in de Eredivisie. PSV volgt op twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen