Gudelj na exit bondscoach: "Focus nu alleen op Ajax"

28 april 2016 – Woensdag werd bekend dat Radovan Curcic niet langer de bondscoach van de nationale ploeg van Servië is en dat nieuws heeft Nemanja Gudelj met een glimlach begroet. De middenvelder van Ajax bedankte eind maart vanwege de oefenmeester voor het Servische elftal en nu de coach opgestapt is, lijkt de weg voor een comeback vrij voor de Ajacied.

Gudelj na exit bondscoach: "Focus nu alleen op Ajax"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik heb over het vertrek van de bondscoach gehoord. Onder hem wilde ik niet meer spelen, maar ik heb altijd gezegd dat ik trots ben voor Servië te spelen", laat Gudelj optekenen door De Telegraaf. "De focus ligt nu echter alleen op Ajax. Ik wil twee wedstrijden winnen en kampioen worden. Daarna komt de nationale ploeg. Nu wil ik er niet over nadenken. Dat komt na het seizoen."

De woorden die Gudelj eind maart sprak: "Hier heb ik gewoon geen zin meer in. Spelers die bij hun clubs op de reservebank zitten of zelfs op de tribune, spelen wel in het Servische elftal. Daar heb ik geen moeite mee als het spelers van wereldklasse zijn die in grote buitenlandse competities spelen. Maar toevallig zijn het allemaal jongens van Servische clubs. Hoe dat kan? Daar heb ik zo mijn gedachten over, maar die houd ik voor mezelf."

Net als Gudelj zag ook Dusan Tadic (Southampton) het niet meer zitten om onder Curcic voor Servië uit te komen. De voormalig FC Twente-speler noemde Curcic zelfs 'laf'.

Reacties

Ajax

gerelateerd