Ramselaar haalt opgelucht adem: "Niets ernstigs"

13 mei 2016, 07:48

Een smetje op het prima resultaat van FC Utrecht in het eerste deel van het tweeluik met PEC Zwolle in de play-offs om Europees voetbal was het uitvallen van Bart Ramselaar. De smaakmaker van de Domstedelingen viel in de tweede helft van het 0-0 gelijkspel in het IJsseldeltastadion uit met een blessure.

Ramselaar kwam ongelukkig in botsing met keeper Kevin Begois en moest wegens een pijnlijke knie naar de kant worden gehaald door coach Erik ten Hag. De schade lijkt echter mee te vallen. "Er is niets ernstigs aan de hand. Vooral de buitenkant van de knie is erg gevoelig, maar ik denk dat ik er zondag weer bij ben", stelt Ramselaar, die vorige week voor het eerst werd toegevoegd aan de voorselectie van het Nederlands elftal, in De Telegraaf.

"Ik knalde met mijn knie vol op de knie van de keeper", legt Ramselaar uit. "Op dat moment deed het heel veel pijn. Ik ben daarna nog even doorgegaan, maar toen ik bij het geven van een lange bal mijn knie voelde, leek het me het beste om eruit te gaan. Ik moet nu veel koelen en hoop op een snel herstel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen