Trotse Oranje-debutant moest speechen in kleedkamer

5 juni 2016, 10:10

Tonny Vilhena mag zich na zaterdagavond officieel international van Oranje noemen. De 21-jarige middenvelder viel ruim tien minuten voor het einde van de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Oostenrijk in voor Riechedly Bazoer. Het leidt tot veel vreugde en trots bij de Feyenoord vertrekkende speler.

"Ik ben zeker gelukkig met mijn debuut voor het Nederlands elftal. Ik ben er trots op", glimlacht Vilhena na afloop voor de camera van FOX Sports. "Ik moest een speech houden in de kleedkamer. Ik heb gezegd dat ik heel blij was en veel heb meegemaakt, privé maar ook sportief. Ik heb ook de staf bedankt voor het feit dat het mij de kans heeft gegeven. Je gaat wel realiseren wat je allemaal hebt meegemaakt. Het was een zware tijd, maar ik heb me er wel goed doorheen geknokt."

"Ik vind dit dan wel een beloning voor mezelf", vervolgt Vilhena. "Ik ben een jongen die net snel opgeeft. Een harde werker", stelt de jonge middenvelder. "Ik ben er zeer dankbaar voor dat ik mocht invallen. Het is een eer om voor het Nederlands elftal te spelen. Het is een jongensdroom die uitkomt."

Hoe de toekomst van Vilhena eruitziet is nog niet duidelijk. De Feyenoorder wordt onder meer in verband gebracht met Internazionale en Olympique Marseille. "Ik weet er niets van, ik ben gewoon gefocust op het Nederlands elftal. Ik ga kijken wat er gaat komen. Kan alle kanten op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen