NAC op zoek naar nieuwe topschutter na vertrek Ars

14 juni 2016 – Sjoerd Ars vertrekt bij NAC Breda. De doelgerichte aanvaller zal een tweejarig contract ondertekenen bij Haladás Szombathelyi. De Hongaarse club eindigde in de competitie als vijfde, op 26 punten achterstand van kampioen Ferencváros.

NAC op zoek naar nieuwe topschutter na vertrek Ars

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het contract van Ars liep nog door, maar toch was NAC Breda bereid hem transfervrij van de hand te doen. Omdat de club er niet in slaagde om Willem II te verslaan in de play-offs, speelt de club uit Breda volgend seizoen weer in de Jupiler League en drukte het salaris van Ars te zwaar op de begroting.

"NAC heeft aangegeven dat ze liever met jongere spelers verder gaan in verband met de transferwaarde en wilden daarom meewerken aan een vertrek", zo vertelde Ars aan Omroep Brabant. "Haladás heeft mooie plannen, dus dit leek mij mooi. Ik heb dinsdag in de loop van de ochtend de medische keuring, dus ik zal in de avond wel tekenen"

In een eerder stadium speelde Ars al in China, Bulgarije en Turkije en nu gaat hij dus opnieuw een buitenlands avontuur aan. Ars was in zijn gehele loopbaan in 272 optredens maar liefst 146 keer trefzeker en is daarmee een garantie voor goals. Ook in het afgelopen seizoen legde hij er namens NAC Breda 21 in.


Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd