Elia prijst samenwerking met 'leergierige' Lucas

10 juli 2016, 12:46

Wat opviel in het vriendschappelijke treffen tussen Rijnsburgse Boys en Feyenoord, was de vloeiend verlopende samenwerking tussen Eljero Elia en Lucas Woudenberg op de linkerflank. De back en vleugelaanvaller van de Rotterdam vinden elkaar makkelijk en dat belooft volgens Elia veel goeds.

"Lucas deed het heel goed en kwam vaak mee op. Hij is ook heel leergierig en luistert goed naar mijn coaching", zegt Elia op de clubwebsite over zijn maatje op de linkervleugel, die vorig seizoen verhuurd werd aan NEC. In Nijmegen liet Woudenberg een prima indruk achter, waardoor Feyenoord hem weer in de armen sloot.

Feyenoord won na een achterstand met 1-5 in Rijnsburg. "Het is jammer hoe het in de eerste helft gelopen is, maar gelukkig konden we na rust orde op zaken stellen.We lieten de bal snel gaan en dan zie je dat we veel kwaliteit hebben", aldus Elia, die maandag met Feyenoord voor een trainingskamp in het Oostenrijkse Bad Waltersdorf vertrekt. "Ik heb er zin in. We zijn nu twee weken onderweg en in Oostenrijk kunnen we nog gerichter toewerken naar de start van de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen