Bel Hassani: "Teleurgesteld in de top van Nederland"

25 juli 2016, 11:33

Iliass Bel Hassani beleefde een uitstekend seizoen en daardoor is het de vraag of de smaakmaker van Heracles Almelo deze zomer nog een stapje hogerop zal maken. De 23-jarige middenvelder kan rekenen op de nodige belangstelling van andere clubs, maar een overstap naar een club uit de traditionele Nederlandse top-drie lijkt er niet van te komen.

Ajax, PSV en Feyenoord zien in Bel Hassani nog geen directe aanwinst en dat vindt Bel Hassani erg jammer. "Ik ben teleurgesteld in de top van Nederland", zegt de technicus in gesprek met De Volkskrant. "Of laat ik zeggen dat ik het raar vind dat het slechts bij informeren blijft. Ik hoor bij de top-vijf, heb ik vorig seizoen bewezen", vindt de voormalig Spartaan, die AZ en FC Utrecht ook bij dit lijstje vindt horen.

Bel Hassani denkt dat hij in de zoektocht naar een nieuwe club het beste naar het buitenland kan kijken. "Ik wil heel graag een stap zetten in Nederland, dat heb ik altijd gezegd. Maar ik word bijna gedwongen naar het buitenland te gaan. En dan zeggen ze straks weer: hij kiest voor het geld. Maar zo zit het dus niet", aldus de middenvelder, die nog één seizoen onder contract staat bij Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen