Streppel moet puzzelen: "Ravensburger uitgenodigd"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 augustus 2016 – Jurgen Streppel staat aan de vooravond van zijn trainersdebuut voor sc Heerenveen. Een vlekkeloze vuurdoop is het op voorhand niet, aangezien de Friezen het nieuwe seizoen met nogal wat personele problemen aanvangen. Streppel moet zodoende puzzelen. "We hebben meteen Ravensburger uitgenodigd", lacht de opvolger van Foppe de Haan, doelend op het bekende puzzelmerk.

Streppel moet puzzelen: "Ravensburger uitgenodigd"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mitchell Te Vrede en Morten Thorsby zijn afwezig door knieblessures, Sam Larsson en Joost van Aken zijn wegens ziekte twijfelgevallen wegens ziekte. "Je hebt altijd met blessures te maken. Het gaat om de jongens die fit zijn, die moeten het doen", blijft Streppel positief op de clubwebsite.

Streppel zag AZ prima presteren in de Europa League, waarin het met 1-0 en 1-2 van PAS Giannina won. Toch kwamen de Alkmaarders donderdag nog in actie, wat misschien een rol kan spelen. "Ik heb geen idee, misschien zijn ze vermoeid van de vliegreis, maar winnen en de volgende ronde bereiken zorgt ook voor adrenaline", aldus Streppel. "AZ heeft Europees twee aardige wedstrijden gespeeld, ze hebben meer vastigheid. Het is een degelijk elftal met individuele kwaliteit. Als je AZ laat voetballen, kunnen ze een hoog niveau bereiken. Ik verwacht dat ze mee gaan doen om een plek in de top-vijf.''

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd