Jong Oranje speelt gelijk

Ger
17 mei 2006, 21:58

Jong Oranje speelde vanavond in Doetinchem 2-2 gelijk tegen Jong Duitsland. Oranje-bondscoach Foppe de Haan zei na de wedstrijd dat hij "een stuk wijzer is geworden."

Laat in de eerste helft kwam Oranje dankzij een doelpunt van Urby Emanuelson op voorsprong. Na de thee volgden achtereenvolgens de gelijkmaker door Roberto Hilbert, een eigen doelpunt van Oranje door Ramon Zomer en in de slotminuut was het Demy de Zeeuw die de 2-2 aantekende op het scorebord.

De Haan zei na afloop een stuk wijzer te zijn geworden en zijn basiselftal, dat binnenkort meedoet aan het EK in Portugal, is zo goed als zeker: "Daar is vandaag niet zoveel aan veranderd. Alleen moet ik nog even kijken wie gaat keepen: Remko Pasveer of Kenneth Vermeer. Vermeer had wat last van zijn knie en kon sowieso niet in actie komen. Wie mijn voorkeur heeft daar laat ik me nog niet over uit." Ondanks het feit dat Oranje de derby niet heeft gewonnen, is De Haan blij: "Dit zijn de beste wedstrijden die je kunt spelen. Vooraf wilde ik een aantal dingen helder hebben en die heb ik nu. We zijn weer een stuk wijzer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen