Portugal scoort vijf keer, Spanje verslaat België

1 september 2016, 23:23

Portugal heeft in zijn eerste wedstrijd als kampioen van Europa vijf keer gescoord. De ploeg van bondscoach Fernando Santos was donderdag in Porto in een oefenduel met 5-0 te sterk voor Gibraltar. Nani (2), João Cancelo, Bernardo Silva en Pepe scoorden voor de Portugezen.

Spanje zegevierde in en tegen België met 2-0. David Silva opende in de 34ste minuut op aangeven van Diego Costa de score. De speler van Manchester City was in de 62ste minuut van het duel in Brussel ook verantwoordelijk voor de 0-2. Ditmaal benutte hij een strafschop. Roberto Martínez, de opvolger van Marc Wilmots, beleefde daarmee een slecht debuut als bondscoach van de Rode Duivels.

Frankrijk, runner-up op het EK in eigen land, won in Bari met 3-1 van Italië. Anthony Martial bracht de Fransen in de zeventiende minuut op 0-1, voormalig eredivisiespeler Graziano Pellè herstelde vier minuten later het evenwicht. Met doelpunten in respectievelijk de 28ste en 81ste minuut maakten Olivier Giroud en Layvin Kurzawa het verschil voor Frankrijk. Bij Italië viel keeper Gianluigi Donnarumma na rust in voor Gianluigi Buffon, waarmee hij op 17-jarige leeftijd debuteerde in de Italiaanse ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen