Fosu-Mensah belangrijk: "Ik voel me steeds beter"

30 september 2016, 11:09   Bijgewerkt: 30 september 2016, 11:15

Timothy Fosu-Mensah kreeg donderdagavond weer eens zijn kans bij Manchester United, waar hij zijn tweede wedstrijd van het seizoen speelde. Het Nederlandse talent was meteen van waarde. Met een voorzet legde hij de basis voor de 1-0 van Zlatan Ibrahimovic, de enige treffer van de Europa League-wedstrijd tegen FC Zorya Luhansk.

Fosu-Mensah stond 74 minuten op het veld en deed dus van zich spreken. "Het was belangrijk om drie punten te pakken. We moesten winnen, omdat dit bij Feyenoord (1-0, red.) niet gelukt was. We hebben het goed gedaan, net als afgelopen weekend tegen Leicester City", stelt de jongeling van Manchester United in gesprek met het officiële videokanaal van de Engelse topclub.

Op persoonlijk vlak gaat het prima met Fosu-Mensah. "Ik voel me steeds beter", zegt hij. "Als voetballer wil je natuurlijk altijd spelen. Als dat kan, dan ben je blij. Ik speelde tegen Northampton Town en nu weer. Daar ben ik zeer blij mee", aldus de Nederlander, die veel luistert naar zijn medespelers, zodat hij stappen kan zetten in zijn ontwikkeling. "Vooral naar de ervaren spelers, zoals Wayne Rooney, Michael Carrick, Zlatan Ibrahimovic en Chris Smalling."

Man United speelt komend weekend tegen Stoke City in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen