ADO geeft broodnodige zege uit handen bij angstgegner

22 oktober 2016, 21:51

ADO Den Haag heeft na vijf nederlagen op rij opnieuw niet gewonnen. Uit bij angstgegner Roda JC, waar in de Eredivisie nog maar vijf keer gewonnen werd, speelde de formatie van trainer Zeljko Petrovic met 1-1 gelijk. Treffers van Eduard Duplan en Mitchell Paulissen waren nodig om deze uitslag te bereiken. De thuisploeg was de morele winnaar: de gelijkmaker viel pas vier minuten voor het einde van de wedstrijd.

De eerste helft begon hoopgevend voor de Limburgers, die de ADO-defensie fanatiek achternazaten en probeerde te ontregelen. Dit zorgde echter niet voor grote kansen, en het lukte de ploeg uit Kerkrade niet om deze speelstijl lang vol te houden. Wat volgde, was een lange situatie waarin geen van beide ploegen een goede aanval kon opzetten. Dit veranderde echter dankzij Mike Havenaar.

De tweede helft verliep voor het grootste deel erg saai, met ADO als enige ploeg die aanspraak maakte op een doelpunt. Ondanks reusachtige kansen van Havenaar en Danny Bakker, bleef de tussenstand op het bord staan. Roda ging vervolgens door met vol onmacht proberen kansen te creëren, maar het lukte hier lange tijd niet in. Het was centrale verdediger Daryl Werker die een kwartier voor tijd als eerste mocht denken aan een gelijkmaker, maar hij miste twee grote kansen op rij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen