Jones wijst naar Leicester: "Vrijwel altijd dezelfde namen"

26 oktober 2016, 08:16

Volgens Brad Jones hoeft Giovanni van Bronckhorst in de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior niet perse voor andere namen in de basis te kiezen. De doelman wijst als voorbeeld naar Leicester City. "Ze bleven in een flow en wonnen wedstrijd na wedstrijd."

"Vorig seizoen bij Leicester City speelden vrijwel altijd dezelfde elf namen", aldus Jones in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ze bleven in de flow, wonnen wedstrijd na wedstrijd en wonnen uiteindelijk zelfs de Premier League. Feyenoord wordt sterker door alle wedstrijden en we raken beter op elkaar ingespeeld. Ik weet precies wat mijn verdedigers denken. Het gevaar van Feyenoord komt volgens mij ook niet van de concurrenten om ons heen. Het gevaar komt bij onszelf vandaan."

Het contract van Jones bij Feyenoord loopt aan het einde van het seizoen af. Technisch directeur Martin van Geel liet eerder al weten na te denken over een langer verblijf van de doelman. "Ik ben niet iemand die dingen gaat roepen over een concurrentiestrijd. Ik weet dat ik als vervanger van Kenneth Vermeer ben aangetrokken. En wat betreft een langer verblijf in De Kuip, ik wacht het rustig af", houdt hij zich op de vlakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen