Kuipers over rood voor Zlatan: "Slechtste duel ooit"

28 oktober 2016, 09:28

In maart 2015 gaf Björn Kuipers een veelbesproken rode kaart tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en Paris Saint-Germain. De arbiter stuurde Zlatan Ibrahimovic al in de eerste helft van het veld en daar heeft Kuipers behoorlijk spijt van. Hij omschrijft die wedstrijd als zijn 'slechtste duel ooit'.

Aan tafel bij Pauw vertelt Kuipers over zijn band met Ibrahimovic. "Ik heb Zlatan meerdere keren gefloten. Onze slechtste wedstrijd die wij ooit hebben gefloten was de achtste finale van de Champions League tussen Chelsea en Paris Saint-Germain. Daarin stuurde ik Zlatan weg na 31 minuten, omdat ik overtuigd was dat het een rode kaart was. Ik kon hem ook geven, maar achteraf kan ik zeggen dat het beter was geweest om geel te geven."

De arbiter uit Oldenzaal is na de wedstrijd door het stof gegaan bij de Zweed. "Dat heb ik hem ook gezegd. We spraken elkaar na de wedstrijd bij de kleedkamer en toen heb ik verteld dat ik beter geel had kunnen geven." De spits haalde vervolgens ondanks het gesprek met de scheidsrechter hard uit naar Kuipers in de media. "Hij had geen idee wat hij aan het doen was", sprak de Zweed. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen