Fraser: "Gevoelsmatig is PSV minder dan vorig seizoen"

28 oktober 2016, 15:27

De wedstrijd tegen Vitesse moet voor PSV in het teken staan van de ommekeer, maar de Arnhemmers zijn absoluut niet van plan om mee te werken aan een Eindhovens feestje. Hoewel trainer Henk Fraser de tegenstander absoluut niet onderschat, ziet hij kansen voor zijn team.

Op de site van de nummer zeven van de Eredivisie blikt de coach vooruit op het duel van zaterdagavond. "Ondanks dat tegenstander PSV niet in de beste fase zit, is er geen sprake van onderschatting. PSV blijft natuurlijk PSV, maar gevoelsmatig is het wel wat minder dan vorig seizoen", stelt Fraser. "Het blijft echter een ploeg met ontzettend veel kwaliteiten en misschien zien zij ons wel als de ideale tegenstander op dit moment. Wij willen graag voetballen en PSV heeft het juist moeilijk tegen defensief ingestelde ploegen. En Vitesse heeft in GelreDome nog nooit gewonnen van PSV, dat zegt ook wat. We kunnen als staf en als spelersgroep historie schrijven en dat is een mooie uitdaging."

Mocht Vitesse op voorsprong komen in de wedstrijd, dan is dat nog geen garantie voor  succes. Vorige week gaf de ploeg bij NEC (1-1) een voorsprong uit handen en dat was niet voor het eerst dit seizoen. "Het overkwam ons begin van het seizoen ook al in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en recent weer bij AZ en NEC. We hebben gekeken naar de oorzaak en dat lag hem in het teveel achteruit lopen. Dan roep je het over jezelf af en dat mag niet gebeuren. Het past ook niet bij ons, vind ik en dat moet zeker beter."

Overigens kan Fraser tegen PSV gewoon beschikken over Adnane Tighadouini, die in het bekerduel met RKC Waalwijk al voor rust uitviel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen