Carrasco: "Toch was het niet echt een rustige avond"

23 november 2016, 23:11

Atlético Madrid wist woensdagavond op vrij degelijke wijze PSV opzij te schuiven. De Spaanse topclub was met 2-0 te sterk voor de ploeg uit Eindhoven, die door treffers van Kevin Gameiro en Antoine Griezmann verslagen werd. Toch was het geen makkie, vindt Yannick Carrasco.

"Het was toch niet echt een rustige avond", zegt Carrasco na afloop van de 2-0 zege op PSV voor de camera van Veronica. "In de tweede helft werd het wel wat rustiger, omdat we toen meer balbezit hadden. Maar er was niet zo veel ruimte, omdat zij met vijf verdedigers speelden. Gelukkig hebben we toch twee keer kunnen scoren", aldus de international van België.

Door de winst op PSV is Atlético groepswinnaar geworden. "Deze overwinning is wel belangrijk voor ons. We moesten deze pot winnen. Maar het is het belangrijkste om alle wedstrijden te winnen. Er is nu nog één over en die willen we ook winnen. We willen zo ver mogelijk komen", stelt Carrasco.

De Belg vindt niet dat Atlético zich meer moet focussen op de Champions League, omdat het in de Primera División niet echt lekker loopt. Afgelopen zaterdag ging de ploeg van coach Diego Simeone voor de eigen fans nog met 0-3 ten onder tegen aartsrivaal Real Madrid. "Alle competities zijn even belangrijk. De Liga, de Champions League en de beker", geeft Carrasco aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen