El Ahmadi: "Ben de laatste jaren veranderd als voetballer"

4 december 2016, 11:13

Karim El Ahmadi is dit seizoen één van de sterkhouders van Feyenoord. Waar hij de afgelopen elf seizoenen nooit meer dan twee keer wist te scoren, staat de middenvelder kort voor de winterstop al op vier treffers. Naar eigen zeggen is hij de afgelopen jaren ook veranderd als voetballer.

"Vroeger zeiden ze in het veld tegen me dat ik maar beter niet kon schieten. Maar nu vliegen ze erin", lacht El Ahmadi in gesprek met de NOS. Een echte verklaring voor de toename van het aantal doelpunten heeft hij niet. "Voor mijn gevoel kom ik juist minder voor de goal dan andere jaren, maar nu maak ik ze. Natuurlijk ben ik af en toe bezig met afwerken met spitsentrainer Roy Makaay, maar het is niet zo dat ik echt puur bezig ben met het maken van doelpunten."

"Ik ben de laatste jaren als voetballer wel veranderd", vervolgt de 31-jarige middenvelder. "Ik was iemand die dingen op techniek deed. Ik was niet hard in het veld, daarin ben ik beter geworden. Ook mentaal heb ik stappen gezet. Met mijn goals en inbreng in topwedstrijden ben ik misschien wel aan mijn beste seizoen bezig", besluit El Ahmadi.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen