Beerens naar Old Trafford: "Voor Stam helemaal bijzonder"

6 december 2016, 07:51

Reading FC werd maandagavond in de loting voor de derde ronde van de FA Cup gekoppeld aan Manchester United. Roy Beerens kijkt uit naar de ontmoeting op Old Trafford, maar beseft dat het voor zijn coach Jaap Stam nóg specialer is. De oud-verdediger was vroeger jarenlang speler van Man United.

"Een geweldige loting. Spelen op Old Trafford, daar verheug ik mij echt op", reageert Beerens bij FOX Sports op het fraaie affiche voor Reading FC. "Je hoopt natuurlijk altijd op zo'n club en voor de trainer is het helemaal bijzonder", zegt Beerens over Stam, die tussen 1998 en 2001 zijn brood verdiende op Old Trafford. Momenteel is de oud-verdediger dus manager van Reading, dat keurig derde staat in de Championship.

"Eind oktober gingen we in de League Cup op bezoek bij Arsenal, al speelde ik dat duel niet. Desondanks was het een prachtige ervaring voor iedereen bij Reading. Dat zal begin januari niet anders zijn", stelt Beerens. "Misschien sta ik wel tegenover Daley Blind, ook leuk. Hem ken ik nog wel van duels uit de Eredivisie. Voor ons wordt het interessant om te kijken waar we staan in vergelijking met een topclub uit de Premier League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen