Tissoudali keert het liefst terug naar Nederlandse competitie

27 december 2016 – Tarik Tissoudali had meer verwacht van zijn overstap naar Frankrijk. Afgelopen zomer verruilde de aanvaller met hoge verwachtingen SC Telstar voor Le Havre. Tissoudali wacht na een half jaar nog steeds op zijn eerste wedstrijd voor de Ligue 2-club.

Tissoudali keert het liefst terug naar Nederlandse competitie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De in Amsterdam geboren speler heeft het onder meer lastig vanwege de taalbarrière. "Ik kan met niemand praten en er valt niets te lachen. Ik loop hier maar wat rond omdat ik buiten de groep sta. Als ik zou spelen, zou ik meer aanspraak hebben, denk ik. Maar nu hoor ik er ook niet bij", vertelt hij aan het Noord-Hollands Dagblad.

"De taal is erg lastig, ik probeer het wel maar het gaat allemaal veel te snel." Hoofdtrainer Bob Bradley deed in de eerste maanden geen beroep op de zomeraankoop. Opvolger Oswald Tanchot lijkt het ook niet te zien zitten in de Nederlander. "Ik heb nooit een kans gehad. Ik weet niet eens op welke positie ik mij moet richten."

Vorig seizoen was Tissoudali op dreef voor Telstar met negentien doelpunten in de Jupiler League. Het liefst maakt hij in januari weer een transfer. Le Havre staat open voor een verhuur. "Mijn voorkeur gaat uit naar Nederland, maar het buitenland sluit ik ook niet uit. Ook Frankrijk niet, nee. Als ik maar aan spelen toekom."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd