Kuyt wil landstitel: "Net iets te vaak tweede geworden"

6 januari 2017, 22:11

Hoewel bij Feyenoord de laatste jaren niet expliciet werd uitgesproken dat de club meedeed voor het landskampioenschap, is dat nu wel anders. De Rotterdammers staan na de eerste seizoenshelft bovenaan en er is vertrouwen in een goede afloop. Dirk Kuyt stelt dat dat precies is waarvoor hij bij Feyenoord heeft getekend.

Het contract van Kuyt loopt aan het einde van het seizoen af. "In deze fase van mijn carrière ben ik echt niet meer bezig met het volgende seizoen en het eventuele contract dat voor mij klaar zou liggen." De aanvaller had in plaats van Feyenoord ook voor China kunnen kiezen, zo vertelt hij aan de NOS. "Dat is aantrekkelijk voor veel mensen en ook logisch gezien de financiële mogelijkheden daar. Ik heb zelf vorig jaar nog de kans gekregen om er te spelen, maar ik ben een uitdaging aangegaan met Feyenoord."

Kuyt kijkt terug op een prima carrière, maar in zijn prijzenkast ontbreekt nog iets. "Als je naar de laatste vijf jaar kijkt heb ik elk jaar een prijs gewonnen, maar ben ik misschien iets te vaak tweede geworden. Maar tweede plaatsen tellen niet, daarom heb ik nog steeds zoveel ambitie om hier bij Feyenoord te spelen. Iedereen weet dat het winnen van de competitie een grote hunkering is voor mij en heel Rotterdam, in feite het enige waarvoor ik ben gekomen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen