Almere City haalt Mac-Intosch, Stokkers naar Fortuna

31 januari 2017 – Calvin Mac-Intosch keert terug op de Nederlandse velden. De 27-jarige verdediger heeft zich vandaag (dinsdag) verbonden aan Almere City FC, zo maakt die club bekend op het digitale thuis. De ervaren verdediger komt transfervrij over van het Engelse Port Vale en tekent in Almere voor 1,5 jaar.

Almere City haalt Mac-Intosch, Stokkers naar Fortuna

Mac-Intosch heeft een verleden bij SC Cambuur, waarmee hij in de Eredivisie speelde. "Calvin is een speler met Eredivisie-ervaring, die op meerdere posities in de defensie uit de voeten kan", reageert de verheugde trainer Jack de Gier. "Ik ben blij dat hij voor anderhalf heeft getekend. Dat is gunstig met het oog op volgend seizoen. Calvin is een sterke verdediger, de aanwinst die we zochten om onze defensie verder te versterken."

Ondertussen stapt Finn Stokkers zoals verwacht over van Sparta Rotterdam naar Fortuna Sittard. Het contract van de twintigjarige aanvaller is in Rotterdam ontbonden, waardoor hij gratis overstapt naar de club uit Limburg. Stokkers speelde in totaal 43 competitiewedstrijden voor de Kasteelclub.

Eredivisie

gerelateerd