Koeman wil Lukaku behouden: "Moeten hem overtuigen"

9 februari 2017, 22:42

Ronald Koeman hoopt Romelu Lukaku ervan te kunnen overtuigen bij Everton te blijven. De aanvaller is van grote waarde voor de Premier League-club met zestien doelpunten in 23 competitiewedstrijden en staat dan ook in de belangstelling van diverse clubs.

Zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, liet in december weten dat Lukaku zo goed als zeker een nieuw contract zal tekenen bij Everton. De handtekening is echter nog altijd niet gezet. "Ik heb er nog niet met het bestuur over gesproken, maar als zijn zaakwaarnemer dat zegt dan is dat mooi", reageert Koeman desgevraagd tegenover de Engelse media. "We moeten hem ervan overtuigen dat zijn toekomst bij Everton ligt."

Lukaku heeft nog een contract voor tweeënhalf bij Everton. "We weten dat iedere speler ambities heeft, dat is ook menselijk, maar we willen de goede spelers graag behouden en daar is hij er één van", vervolgt Koeman, die denkt dat de aanvaller lastig te vervangen is. "Hij tikt een hoog niveau aan. Hij is zo scherp voor het doel dat het lastig zou zijn om een goede vervanger te vinden. Dus ik hoop zeker dat hij blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen