Gebroeders Koeman vinden Lukaku een van de besten

10 februari 2017, 08:38

Romelu Lukaku lijkt dit seizoen doelpunten op bestelling te maken bij Everton. De Belgische spits was al zestien maal trefzeker in 23 optredens in de Premier League. Manager Ronald Koeman en dienst assistent en broer Erwin Koeman genieten van de goaltjesdief en vergelijken hem zelfs met een van de grootste Nederlandse voetballers aller tijden.

Ronald Koeman stelt dat Lukaku hem doet denken aan Marco van Basten in 1988, die op het gewonnen EK maar liefst vijf keer scoorde. "Romelu is een van de besten, zelfs vergeleken met een aantal spelers van mijn tijd. Hij is van wereldklasse en weet hoe hij in alle facetten beter kan worden. Het afronden is echt van grote klasse bij hem", aldus de hoofdcoach van Everton op de clubwebsite.

Daar is Erwin Koeman, de rechterhand van zijn broer bij The Toffees, het roerend mee eens. "Ik denk dat Romelu zelfs nog beter is dan Van Basten, als het gaat om het afmaken van kansen. We zien Romelu elke dag aan het werk en hij is misschien wel een van de beste spelers ter wereld in de zestien meter", aldus Erwin.

Lukaku maakte vorige week vier goals in de 6-3 overwinning op AFC Bournemouth. "Het is een nobel streven om topscorer van de competitie te worden en dit geeft hem een mooie boost. Toch moet hij niet alleen gefocust zijn op doelpunten, maar ook op het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen