Van den Brom: "Bij Heerenveen op z'n Europees gewonnen"

15 februari 2017, 19:55

AZ Alkmaar mag het donderdag in de Europa League opnemen tegen Olympique Lyon. Hoewel de Fransen misschien wel hoger aangeschreven staan, is trainer John van den Brom niet bang voor de nummer vier van de Ligue 1.

"We zien kansen, helemaal als we hetzelfde kunnen brengen als afgelopen zondag tegen Heerenveen. Toen hebben we op een Europese manier gewonnen", zo wordt de AZ-coach tijdens de persconferentie geciteerd door Het Algemeen Dagblad. "We zijn hartstikke ambitieus en zien dit niet als een feestje. Dat kan het worden als we hebben gewonnen."

Hoewel AZ geen last zal hebben van Memphis Depay – die al met Manchester United Europees speelde – betreurt Van den Brom zijn absentie ook. "Want het is een fantastische speler en het is altijd mooi om een Nederlander aan het werk te zien bij een grote buitenlandse club."

Verder gaf Van den Brom aan dat Derrick Luckassen de plaats in zal nemen van de geschorste rechtsback Mattias Johansson. Aanwinst Jonas Svensson is volgens zijn uitleg nog niet klaar voor dit avontuur. Ten opzichte van het duel met sc Heerenveen keert Stijn Wuytens terug van een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen