Hake: "Voor neutrale kijker genot om naar te kijken"

18 februari 2017, 22:09

FC Twente-coach René Hake is blij met de drie punten tegen sc Heerenveen. De oefenmeester zag zijn elftal in de Grolsch Veste een aantal keer goed wegkomen bij een Friese aanval. Uiteindelijk bleef het bij 1-0, door een rake penalty van Mateusz Klich in de 54ste minuut.

"Het was voor de neutrale kijker en het publiek een genot om naar de wedstrijd te kijken", stelt Hake op de clubwebsite. "We kwamen goed uit de startblokken, maar we vergaten onszelf te belonen. Na een half uur hadden we met 2-0 voor kunnen staan. Maar dat gebeurde niet en dan weet je dat een goede ploeg als Heerenveen terug kan komen in de wedstrijd."

"De wedstrijd kwam steeds meer in evenwicht. Dan is er een moment nodig om de wedstrijd open te breken en dat kregen we bij de penalty. Heerenveen moest daarna meer komen en wij moesten onze momenten kiezen. We zijn nog een aantal keer goed weggekomen", vervolgt Hake. "Dan is het mooi dat je aan het einde van de rit met drie punten staat, ook omdat Heerenveen een aantrekkelijke ploeg heeft met een goede spelopvatting."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen